Ubrukelighetenes verden

Vi skriver om ting og tang. Og sånt.

Monday, February 20, 2006

Slim vs. Nese

Snørr. Ganske ekkelt, men noe de fleste av oss opplever et par ganger i året. Noen av oss tenker mer over hva de forskjellige typene snørr er enn andre. Og jo, det er forskjellige typer.

1. Snørr med farge.
- kanskje den ekleste typen snørr. Ikke bare er den nesten umulig å snyte ut, men når det faktisk kommer ut i en slags grønnekkeljævelskapsfarge føler man seg ikke akkurat fresh. I tilleg har det en tendens til å legge seg som lim bakerst i nesen.

2. Umuligsnørr.
- Dette er snørret som ikke nødvendigvis har farge, men som gjør at du ikke kan puste i det hele tatt i mange dager. Man kan prøve å snyte det ut, men det sitter like herlig fast. Den gjør i tillegg at du får en ganske ekkel smak i munnen..

3. Rennesnørr.
- kanskje den verste typen snørr. Dette snørret vil ikke være i kroppen, noe som er vel og bra, men må det renne ut hele tiden? Ganske irriterende når du sitter på bussen. Bortsett fra hvis du er gammel mann da, og bruker en av verdens ekleste oppfinnelser; lommetørkle. Denne typen har også en noe lei tendens til å renne nedover i halsen, så man konstant på spytte og harke som en cowboy i det ville vesten.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home